sportpark és étkezde

Akciók, kedvezmények

Barátságos áraink bizonyítják, hogy kiadós, egészséges és ízletes ételekkel elérhető áron is lehet szolgálni. Emellett folyamatos akciókkal és különleges lehetőségekkel is kedveskedünk vendégeink részére. Visszatérő látogatóinknak pedig érdemes kihasználnia a bérleteinket, valamint heti-, havi- és ünnepi kedvezményeinket.

BÉRLETAKCIÓ - Értékeljük hűségét, támogatjuk étvágyát!

Mi lehet jobb tíz kiadós étkezésnél a Kikötő Étkezdében? Egy tizenegyedik, ami ingyen van! Így köszönjük meg törzsvendégeinknek bizalmukat és rendszeres látogatásukat. Amennyiben Ön is gyakran étkezik nálunk, érdemes kihasználnia a Bérletakció előnyeit.

Amikor legközelebb éttermünkben jár, kérjen a pénztárnál egy 10 vagy 20 alkalmas bérletfüzetet. Ezt követően nincs más dolga, mint elfogyasztania kiadós menünket, vagy rendelnie a főétele mellé egy desszertet is. Minden alkalommal kap a bérletfüzetébe egy igazoló pecsétet is. Miután összegyűlik a 10 pecsét, a következő étkezését (menü, vagy főétel+desszert) teljes egészében mi álljuk!

Az akciót nyitva tartásunk alatt bármikor igénybe veheti a Kikötő Étkezdében, a Kikötő Bisztróban, valamint a Kikötő Büfében is. Kérjük, hogy amennyiben él a kedvezménnyel, azt kollégáink részére előre jelezze! Az akció visszavonásig érvényes.

HÉTVÉGI AKCIÓ - Szombati ebéd féláron? Ezt jól kisütöttük!

Látogasson el hozzánk pénteken és válasszon egy ínycsiklandó menüt, vagy főételt és desszertet. Sőt! Válassza ki szombati ebédjét is! Az akció 14.00 óra után, csak elvitelre, az aznapi készételekre vonatkozik. Féláron!

Hétvégi akciónk keretében már pénteken haza viheti szombati ebédjét, 50%-os kedvezménnyel!
Az akció nem tartalmazza a csomagolás díját, amely 50 Ft /doboz!


Cím:
Szabadkikötő SE sporttelepE


Telefon:
+36 30 739 8210

Nyitvatartás
MUNKANAPOKON
07:00 - 15:00


Cím:
1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7
(a volt Szabadkikötő út)


Telefon:
Étterem: +36 30 739 8210
Rendezvényszervezés: +36 30 243 6342

Nyitvatartás
MUNKANAPOKON
07:00 - 15:00